Vervullen van de klantenwens is onze missie

U blijft zitten, wij schuiven even aan

Red Frog Internet Solutions.

Red Frog Internet Solutions is een jong onafhankelijk development bureau waar mensen werken met reeds jarenlange ervaring in de branche van Internet en telecommunicatie gerelateerde activiteiten. Deze expertise vertaalt zich in professionele oplossingen voor het bedrijfsleven.

Red Frog Internet Solutions richt zich op het ontwerpen en ontwikkelen van Internetoplossingen in de breedste zin van het woord. Onze diensten lopen uiteen van het leveren van hosting en domeinnamen tot het uitdenken en opzetten van online communicatieplannen en het ontwerpen en daadwerkelijk realiseren van Internetoplossingen.Red Frog Internet Solutions heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling, levering en exploitatie van online softwarediensten ten behoeve van het MKB.

Speciaal voor het MKB hebben wij een drietal online diensten ontwikkeld:

  • Frog Hosting
  • Frog Publishing
  • Frog Mailing

Ook maatwerk behoort tot de kerncompetentie van Red Frog Internet Solutions. Bij onze projecten leggen we de nadruk op een persoonlijke en flexibele benadering. Voor de realisering van onze projecten doorlopen we een ontwikkelproces waarbij we pas tevreden zijn als alle vooraf gestelde doelen zijn gehaald .

Copyright 2020 · Red Frog · All rechten voorbehouden

Red Frog Internet Solutions

Adres: Gorterplaats 10
6531 HZ   Nijmegen
Tel.: 06 - 30008490
E-mail: